Skip to main content

Over Yvonne Körver

Wat ik het leukste van mijn werk vind? Mensen en sfeer beter tot hun recht laten komen. Het gebeurt maar al te vaak dat persoonlijkheid en uitstraling onderbelicht blijven.

Veel mensen vinden het lastig om spontaan op de foto te staan. Misschien herken je dit ook bij jezelf. Daarom zorg ik voor een rustige en ontspannen sfeer. Het is erg leuk om te merken als mensen de smaak te pakken krijgen en dan vaak zelf ook met ideeën komen.

Tijdens mijn opleiding heb ik bewust gekozen voor culinaire fotografie als specialisatie. Hier komen alle aspecten van fotografie samen. Licht, compositie en uitstraling. In de afgelopen jaren heb ik nog een andere specialiteit ontwikkeld. Interieurfotografie. Een mooi en trendy interieur, daar kan ik erg enthousiast van raken.

Als kind was ik al in de weer met de camera van mijn vader. Dit is uitgegroeid tot een liefhebberij waar ik altijd veel plezier aan heb beleefd. Toen ik de kans kreeg om van fotografie mijn werk te maken heb ik geen moment getwijfeld. Een keuze waar ik elke dag opnieuw van geniet.