Skip to main content

Actie fotosessie gezin

Geef een mooie foto van jezelf cadeau. Met een mooie foto geef je een bijzonder cadeau. Denk eens aan een supermooi portret van jouw gezin of van jouw kinderen. Zeker zo rond de feestdagen een heel leuk idee. Leuk om te geven en om te ontvangen.

Maak nu een afspraak voor een fotoshoot voor jouw gezin in mijn fotostudio. Bel mij op : 06-29435514 of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Natuurlijk bespreken we vooraf wat jullie wensen zijn en laat ik zien wat de mogelijkheden zijn voor de afwerking. Denk bijvoorbeeld aan een mooie lijst of een print op canvas.

Tarieven en voorwaarden

Fotosessie gezin: ongeveer 30-45 minuten € 240,- (incl. btw). Dit is inclusief 10 digitale foto's (hoge resolutie) en inclusief 3 uitvergrotingen van 20 cm x 30 cm op fotopapier (excl. fotolijst).

Bijbestellingen zijn uiteraard ook mogelijk vanaf € 20,- per stuk voor 30 cm x 20 cm. Ook is er een mini-fotoshoot mogelijk voor een foto-cadeau en mooie print.

Uitvergrotingen op ander materiaal is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Geef jezelf een cadeau - Ftotosessie